Tuesday, December 13, 2011

kenapa macam ni???


Assalamualaikum...

aikkk??? 
nape macam ni?
buka2 blog je dah jadi macam ni...huhu..



ada sape2 taw kenapa blog saya jadi macam ni???
masalah dengan template ke???
sape2 boleh tolong?

Tuesday, December 06, 2011

jodoh...


Assalamualaikum...

aish..tetiba je malam ni nak citer pasal jodoh..pasal cinta. layak ke aku??? setiap makhluk di muka bumi ni mendambakan kasih syg dan perhatian. tak kira lah kasih syg dari ibu bapa, suami, adik beradik...selagi ianya bernama makhluk ciptaan Allah..

tetiba je terkeluar entri touching and jiwang ni...malam2 buta plak tu...hehehe..bukan pe...teringat plak kawan2 aku ramai dah yang duk fikir pasal jodoh..mungkin sebab final year kot..jadi lebih cenderung ke arah alam perkahwinan..tiba2 rasa macam dah tua sangat jek...

moga kita semua dapat jodoh yang terbaik...suami yang soleh, pembimbing dunia akhirat  dan menjadi permata paling berharga nanti ..amin..




semua tahu jodoh kita telah ditentukan
cuma tinggal berdoa, usaha dan tawakal
mohon jodoh yg terbaik...
buat kita, keturunan dan keluarga yg akan dibina akan datang =]

Monday, December 05, 2011

tilik...fikir-fikirkan..renungkan...


Assalamualaikum...

Cuba korang renung2kan dan tilik gambar kat bawah ni...
mana satu yang sesuai dengan korang punya cikgu and lecturer? hehehe...



pendapat korang???

p/s:
aku punya lecturer sem ni bnyk yg no1 n yg kat tengah2 tu...
psstt...diam sudaaaa


Saturday, December 03, 2011

aku lelah..penat otak!!!


Assalamualaikum...

ok..sekarang ni aku penat n lelah..lelah dengan assignment and midterm...penat sangat2...penat badan..penat otak...sape2 leh tolong aku buat assignment ni??? pertolongan amat-amat diperlukan...





tu diaa.....assignment aku...mana tak penat otak..asyik duk kira je keje...
walaupun komputer tolong aku buat keje ni tapi aku still kena guna otak aku ok...




ni sambungan daripada yang atas tu..banyak lagi ni...huwaaaaa....


Friday, December 02, 2011

-ombak rindu-


Assalamualaikum...

Waarrgghh...pejam celik pejam celik rupanya dah masuk  bulan 12...lama jugak aku menyepi dari dunia blog..patut la nampak berhabuk je blog aku ni...hihihi...busy ler sejak akhir2 ni..banyak sangat assignment menanti que..atas meja tu pun berlambak lagi..huhu.. 

ok...stop about assignment..ari ni aku nak citer pasal ombak rindu...ramai yang duk sebut2 pasal citer ni. aku pun jadi excited bila dengar..nak2 citer ni adaptasi dari novel ombak rindu karya Fauziah Ashari...teringin pulak rasanya nak baca novel tu balik..best...




kawan2 aku pun ramai yang kuar especially last day semata2 nak tengok citer ni. aku tak berkesempatan..lagi pun aku bukan kaki wayang..lebih selesa tengok kat umah je..hehe..lebih privacy and the most important thing jimat duit...=D

p/s: harap2 dapat tengok citer ni ASAP...


Saturday, November 26, 2011

:: Salam Maal Hijrah ::


 Assalamualaikum...





Friday, November 18, 2011

-cinta kontrak-


Assalamualaikum...




ari ni nak citer pasal novel...hehe
dah lama tak baca novel..wuwuwu...
rindunya nak baca..
semuanya sebab busy n nak save bajet

ye la
selama ni aku juz pinjam je dengan kengkawan aku..
jarang sangat la nak beli2 ni..
membazir...hihi...

tadi aku bukak fb
ternampak la sebuah novel ni
"cinta kontrak"
macam best jer...
aku rasa sure best citer ni..hehe...
ish...ni yang aku rasa nak beli ni...

p/s:
kemarin ada yang nak belikan jual mahal....
haa...kan dah padan muka..melepas..=(



Tuesday, November 15, 2011

weeee.......=]


Assalamualaikum...

im back!!!!
laptop dah ok...charger pn dh ok...
dah boleh sambung blogwalking
happy mood
but...
ada exam esok and next week

so...
kena study..huhu
and tak leh jawab semua tag2 lg...
sorry guys..very busy lately..huhu

p/s: 
wish me best of luck yer..hehe





Saturday, November 12, 2011

sedih...


Assalamualaikum...

huhu...tengah sedih ni...
laptop rosak pulak...
ari tu charger yg rosak
ni 2-2 pulak yg rosak...huhu...
nak kena repair la ni...
sure duit melayang lg....=(





p/s:

>>> can't update anything for now since my laptop and charger broke down...hukhukhuk...hope u guys
               still wait patiently..
     
>>> pd kwn2 yg selalu bw and komen tu..sori sgt2..x dapat nak balas balik..insyaallah akan dibalas
              komen bila laptop dah ok blk =]

Saturday, November 05, 2011

:: Selamat Hari Raya Aidiladha ::


Assalamualaikum...




>>> selamat hari raya aidiladha buat semua pembaca blog "INI DUNIA AKU
>>> kita semua membuat pengorbanan dalam hidup sama ada sedar atau tidak...
>>> moga pengorbanan kita ikhlas demi Allah dan mendapat berkat serta rahmat dariNya



...............


Assalamualaikum...






Friday, November 04, 2011

tazkirah "ucapan yang mesti diamalkan"


Assalamualaikum...



selamat membaca dan beramal =]

Thursday, November 03, 2011

pencarian blog follower bawah 500


Assalamualaikum...




haaaa...nampak banner kat atas tu???
aku memenuhi syarat kan..kan..kan...
sebab tu la aku masuk..=]
bagi korang yang follower bawah 500 jom la..
klik BANNER kat atas tu...


Contest Tema Blog Paling Unique


Assalamualaikum...

Contest plak..haha..=] 
Kali ni pasal blog paling unik. 
Unik ke blog aku ni??? hehe. 
Tak kisah lah..saje untuk suka2..hihi. 
Sooo...mai la join skali... 
Klik banner yerrr..

*  *
*  *
*  *  *  *
*  *
*