Friday, November 18, 2011

-cinta kontrak-


Assalamualaikum...




ari ni nak citer pasal novel...hehe
dah lama tak baca novel..wuwuwu...
rindunya nak baca..
semuanya sebab busy n nak save bajet

ye la
selama ni aku juz pinjam je dengan kengkawan aku..
jarang sangat la nak beli2 ni..
membazir...hihi...

tadi aku bukak fb
ternampak la sebuah novel ni
"cinta kontrak"
macam best jer...
aku rasa sure best citer ni..hehe...
ish...ni yang aku rasa nak beli ni...

p/s:
kemarin ada yang nak belikan jual mahal....
haa...kan dah padan muka..melepas..=(



4 orang mengarang:

Shafiqah said...

kalau awak nak tau,novel nih memang best double triple !!! saya dah baca ~ :)

awak memang patot beli xD

teratak hati said...

lama tak baca novel cinta camni..dulu pun selalu pinjam2 je..

~mira~ said...

teratak hati: tu la...lama sgt x baca novel cintan cintun ni...tgk je kt fb terus jatuh hati...bla baca sinopsis mcm best je citer ni..:D

SuFi Haraki said...

zaman muda2 dulu selalu gk bca novel...skrg dh 'tua' beralih minat pd bahan bacaan lain plak...: Ganjil Itu Istimewa