Saturday, July 30, 2011

Bersama Ben Ashaari -gambar terbaik----->meoooww...



Ok. Ari ni abg Ben buat 1 lg segmen bersama blogger. Disebabkan aku boring dan tak taw nak buat apa jadi aku dah buat keputusan untuk join segmen kali ni...(poyos jerk ayat..hikhikhik).

Soooooo...tunggu apa lagi...sape2 yang tengah boring plus tak de keje nak buat plus nak beramah mesra dengan blogers-blogers lain moh le kite join segmen ni beramei-ramei...

mudah je..klik je kat sini.
mudah je kan....




Ok....
skarang ni kita kembali ke tujuan asal kita
dah puas promote and baca mukadimah
kita terjah isinya pulak...
ari ni aku nak kongsi satu gambar terbaik and lucu yang baru je aku
ambik tadi...hehe
abg Ben macam taw2 je keje aku ambik gambar je ari ni..
nak taw gambar pe yang aku ambik???
hah..tunggu apa lagi..
tengok kat bawah ni
|
|
|
|

Gambar ni aku ambik bila adik aku panggil aku. Sebabnya nak tunjukkan aku something yg "weird tp benaaarrrr". Iaitu.....kucing pakai selipar..."meoooowwww"....hahahahaha...

Mesti tergelak sakan punya tengok gambar ni. Mana taknya, ingatkan manusia jek yang pakai selipar rupanya kucing pun teringin nak pakai selipar. Hahaha...

Ni kucing kat umah aku. Tak bela pun tapi ada orang buang ibu kucing tu kat umah aku. Adik aku suka sangat kat kucing. Jadi secara tak langsung ter-bela la kucing ni. Ni anak kucing,
tapi dah besow pun.


Tengok tu...dia buat dunno jekk...aku panggil pun buat tak layan jer..tapi takpe..nasib bek ko cute...i loooiiiiike....

------> sape2 yang nak kongsi cite pasal pet kesayangan sila-sila la komen yer...^_^



6 orang mengarang:

AzatLazat said...

advance kucing sekarang ye
dah pandai pakai selipar,
hehehe

~mira~ said...

tu la...hehehe..

azlina_muhammad said...

besar selipar dari dia...hehe....

deqlis said...

selipar jadik katil dia tue..hik hik..:-)

HH said...

singgah sini tgk gmbar :)


http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)