Thursday, February 16, 2012

::BEN ASHAARI:: TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Assalamualaikum...

join segmen abg ben pulak..
ada berani nak kena kritik??
klik banner kat bwh ni yeeerr

BEN ASHAARI

       
>>>>>>  aku nak blog aku ni dikritik coz aku nak taw blog aku ni berada di tahap mana
>>>>>>  jadi...jemput kritik...



20 orang mengarang:

syasyajohan said...

tumpang kritik ye.saya rasa better if you pakai shoutbox biasa,sbb yang slide ni kdg2 ada yg x suka sbb agkk lambat.tq :D

syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

~mira~ said...

hehe...time kasih sbb sudi singgah n kritik skali..emmm...idea tu akn dprtimbangkn yer

Mish Apple said...

Kritik tak berat . Just arrow new dengan older post tu salah .

miSs tyNa said...

tak ada pun nak komen .. ^^ kemas juga :)

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

blog dah lawa :))

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur nadzirah said...

dari segmen yang sama..nak kritik sikit..blog awak cantik :)jom kritik saya pulak.. :)http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Zaza said...

blog dah ok but..
gadget cam byk sgt la.
kritik blog sy lak :
http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..kalau background ni tak gerak sekali cantik kot :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

comment box awak lmbt loading la...tapi overall dh okay ;)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

MaryaYusof said...

Salam dear,

Akak pun masih baru lagi tp klau comment box ni dibuat pop window lg baik rsnye... cepat & mudah :)

Salam kenal & terima kasih sudi singgah blog akak :)

MaryaYusof said...

Salam dear,

Akak pun bmasih baru nak kritik2 ni, tp pendapat akak if u guna comment box pop up lg bagus..cepat & mudah...

Tq sb sudi jenguk blog akak.. Salam ukhuwah fillah :)

e-Zo94 said...

coool jerk

saya dah follow sekali

ni blog saya

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, okay. Blog pun tak berat nak loading. Cuma sidebar tu macam terpotong skit belah kiri tu. Maybe masalah template kot. Yang lain, okay. ;)

natasyapink said...

datang nak krtitk.. hehe

tataw na kritik apew sbb oke je..
btw done klik3.. jom klik3 kte pnye..

jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

e-Zo94 said...

dah follow sini :D

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html