Wednesday, February 15, 2012

-transformasi-


Assalamualaikum...

macam yang korang sume tengok
blog aku dah bertukar rupa
dulu pink..sekarang...biru..hehe
aku bukan saje2 nak tukar and hias blog ni
sebab aku ni malas kalu bab2 gajet ni
aku tak reti ok

tapi aku terpaksa
ni pun..puas aku duk godek2 
template yg aku rasa cute
n berkenan di hati
last2 yang ni jgk aku rembat

boleh la kan..
cute pe...

aku tak taw nape tiba2 blog aku buat hal..
apa entah yang aku dah buat

tp ok jgk la
at least berubah wajah jgk la blog aku ni kn
tp yg x bestnya
blog aku dah bersarang..huhu
nampak sgt dah berkurun x update

member2 pun dah ilang..
itu yang x best tu..
tp xpe...insyaallah..aku akan contact dgn diorg sume..=)


1 orang mengarang:

Ct Mawa said...

huhu..nice color..tenang je dtg sini :)