Sunday, February 19, 2012

kembali seperti asal


 Assalamualaikum...

kelmarin dah kembali ke uni
sampai pulak subuh2 ari
pejabat tak buka lagi 
macam mana nak ambik kunci???
nasib baik ada kawan yang duduk dpp lain
and pintunya boleh buka dengan kad
apa lagi..pecah masuk la..hehe

lepas makan tengah ari
terus balik ke dpp and kemas barang2
penat...banyak sgt barang
entah apa la yang aku bawak
emm..terfikir...macam mana la nak angkut sume barang2 tu nanti 
dah la ni last sem...

and then kemas punya kemas
notice that
rupanya barang2 mandi dah abis
alamak...esok nk pegi kelas macam mana???

terpaksa keluar pulak...
penat tak hilang lagi..huhu
pergi changlun...beli pape yang patut
and terpaksa jimat coz ptptn x keluar lagi
alamak..pokai...




bila nak balik
hujan lebat sekali dengan angin kencang pulak
satu hal pulak nak balik
terpaksa naik teksi sebab hujan lebat sangat
duit melayang lagi..arghhh...kata nak save..macam mana ni
lagi seminggu nak hidup tanpa ptptn
sekarang baru taw betapa pentingnya duit ptptn...hehe..
jadi....bila dah dapat keje nanti 
cepat2 la kena bayar...huhu
hidup penuh dengan hutang...

emmm....hari ni kelas...
tapi ponteng..erk...baru je ayah pesan
last sem study elok2
bagi pointer yang gempak...errr..ayah aku tak cakap gempak pun..
tapi bukan sengaja ok..
add drop aku belom selesai lagi
kena selesaikan apa yang patut dulu
soooooo
chow chin chow..nak gi add subjek yang belom add lg
kan terpaksa extend plak..xnak!!!!

adiossss....
wassalam





3 orang mengarang:

Karukord Jagau's said...

selamat berstudy :)

~mira~ said...

time kasih :)
~semangat di awal sem ni~

Deru Ombak said...

Salam..
Last sem?
Semoga berjaya dengan cemerlang..

Terimakasih singgah blog anty Dan komen. :)