Friday, October 28, 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL


assalamualaikum semua...=]
selamat ari jumaat...

ari ni join contest lg...hehe..ari2 contest, segmen n kempen kan...
x bosan ke???
sebab seronok n xde keje la join contest2 ni..
nak taw contest pe plak kali ni..
meh cni sume..rapat2...


contest kali ni agak unik n menarik...sebab rasanya ni la pertama kali orang wat contest mcm ni...rasanya la..hehe...sbb aku kan budak baru belajar...contest ni lebih kurang macam menjadikan impian korang jadi kenyataan..hehe..cerita tentang hadiah paling best yang korang idam2kan dari dulu sampai sekarang....tapi tak taw la impian jadi kenyataan ke ape ke kan...for more details terjah  banner kat atas tu atau push  sini.



ni pulak hadiah yang aku idam2kan lama dulu dah


kenapa aku nak sangat2 hp ni???
sebabnya aku cuma pakai hp murah je...sob sob sob
dah buruk pulak tu....fungsi pun kureng...
jadi berhajatla jugak nak tukar hp
bukan xleh beli sendiri
tapi utamakan yang lebih penting dulu..hihi
kalaula ada orang bagi aku hadiah hp ni
seronoknya!!!!!


3 orang mengarang:

J. Hass said...

thanks sebab join contest saya yang tak seberapa ni.. rajin2 lah singgah LORONG KANAN ye.. all the best :)

jgn lupe untuk ajak ramai2 join contest ni ye :)

Syam Soffi said...

salam perkenalan...

saje singgah sini & follow blog awak :)

mcm best je contest ni kan???

lain dr yg lain... sy pon nak join jugak lah...

Hany Rara said...

gud luck :)