Sunday, October 30, 2011

Tidakkkkk!!!!


Assalamualaikum...

sob..sob..sob...
tengah sedih ni
charger laptop rosak
buat kali kedua pulak tu
dah lah mahal nak beli yang baru




nampak gayanya dah tak leh buka laptop la lepas ni
tidaakkkkk!!!!!
aku nak buat apa nanti??
mesti bosan giler
dengan assignment yang tak siap lagi
dah lah tengah cuti
adik2 sekolah
laptop ni la peneman aku time2 sunyi..huhu...

p/s: maknanya tak boleh update blog buat masa sekarang :(



2 orang mengarang:

Cik Cura said...

beli baru cepat =D

~mira~ said...

haha...dah ok dah..tp kena adjust wire tu la...huhu...