Monday, October 31, 2011

Segmen Bloglist Keri


Assalamualaikum...

Segmen...segmen..segmen..tak de kerja lain ek?? hehe...kali ni join segmen dari blogger KERI yang totally lain dari yang lain. Berbanding segmen2, kempen2 or contest2 sebelum ni semuanya bertujuan untuk tambah follower, tambah traffic n bla bla bla. 




Nape aku cakap lain dari yang lain??? Meh aku nak citer...

:: segmen kali ni bertajuk "SEBARKAN WALAU 1 AYAT"
:: iaitu kita kena post and kongsikan mutiara kata ke..kata-kata hikmat ke..
hadis ke...ayat quran ke..atau
apa2 yg memberi inspirasi dalam hidup kita ni
:: selain tu kita dapat tambah amalan n pahala kita =]

amacam??? unik kan..selain dapat menimba ilmu dr bloggers2 lain kita boleh sebarkan ilmu yang kita ada ni serba sedikit. Tunggu apa lagi...jom la sebarkan walau 1 ayat...klik je BANNER kat atas tu...

akhir kata...

IKHLASLAH MENJADI DIRI SENDIRI AGAR


9 orang mengarang:

keri ikhwan said...

Thx sudi memeriahkan segmen ni...
tak perlu memaksa diri meniru gaya orang lain utk jadi special...
cukuplah menerima seadanya kelebihan dan kekurangan diri...
yg penting pandai guna kelebihan diri dan jadikan kekurangan itu satu kekuatan...
:)

~mira~ said...

hehe..mcm sambungan kata2 kt atas je..thanx sudi melawat =]

----- ----- said...

salam..
singah dn fhm2 jela...

NINJA Crew

CikHoneyBee said...

tengkiu dear. sudi tag cikhoneybee :)

aLoWeRRa KiD's said...

kid's pun suke segmen ni..

3no gr33ny said...

asslmkm..hamba dari segmen yang sama (^_^)

hipokrit itu satu dari sifat iblis..lebih baik jadi diri sendir..yer dak??

bai'ah wafiyah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

Eida Arina said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

saya pun join segmen ini jugak....

saya setuju dgn ayat awk di atas :)

fieha said...

be yourself..kita x perlu hipokrit ngn diri kite :)